Als u interesse heeft in 1 van mijn diensten, kom ik graag langs voor een kennismakingsgesprek.
Mijn werkdagen zijn van maandag t/m vrijdag (met uitzondering van de feestdagen).

We starten altijd met een proefperiode van 4 strippen, in deze periode kunt u te allen tijde opzeggen.
We hebben verschillende mogelijkheden. In overleg is er zelfs nog meer mogelijk.

Kunt u uw hond niet zelf in het bos uitlaten, omdat u overdag werkt of heeft u een operatie ondergaan?

Heeft uw hond behoefte aan het spelen en socialiseren in een roedel?

Dan kunt u kiezen voor de groepswandeling; Ik kom uw hond thuis ophalen en ga een uur met soortgenoten (maximaal 12 honden, waarvan 2 eigen honden) in het bos wandelen. Ik probeer tussen 12.00u en 12.30u in het bos te zijn. Hoe laat uw hond opgehaald en thuisgebracht wordt, hangt af van de route en het aantal honden, dat die dag mee gaat.

Is uw hond niet sociaal genoeg om met een groep het bos in te gaan?

Dan kunt u kiezen voor de individuele wandeling; Ik kom uw hond thuis ophalen en ga een half uur alleen met hem/haar in het bos wandelen. Uw hond gaat dan voor of na de groepswandeling het bos in. De tijd is dus afhankelijk van het aantal honden met de groepswandeling. Mijn ervaring leert me dat het mij vaak lukt om de hond zo sociaal te krijgen, dat ze gewoon mee kunnen met de groepswandeling. Dit alles gebeurt natuurlijk in overleg met u: Ik ga niet zomaar uw hond bij de andere honden gooien.

Kan uw hond niet los, of heeft hij alleen behoefte aan snuffelen?

Dan kunt u kiezen voor omheind uitlaten. Ik kom uw hond thuis ophalen en laat hem een uur op een omheind veld met soortgenoten wandelen, of snuffelen, of racen, of stoeien, of noem maar op.

Wilt u meer informatie? Neem dan contact op via: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. of via het contactformulier