Als u interesse heeft in 1 van mijn diensten, kom ik graag langs voor een kennismakingsgesprek.
Mijn werkdagen zijn van maandag t/m vrijdag (met uitzondering van de feestdagen).

We starten altijd met een proefperiode van 4 strippen.
We hebben verschillende mogelijkheden. In overleg is er zelfs nog meer mogelijk.

Kunt u uw hond niet zelf in het bos uitlaten, omdat u overdag werkt of heeft u een operatie ondergaan?

Heeft uw hond behoefte aan het spelen en socialiseren in een roedel?

Dan kunt u kiezen voor de groepswandeling; Ik kom uw hond thuis ophalen en ga een uur met soortgenoten (maximaal 12 honden, waarvan 2 eigen honden) in het bos wandelen. Ik probeer tussen 12.00u en 12.30u in het bos te zijn. Hoe laat uw hond opgehaald en thuisgebracht wordt, hangt af van de route en het aantal honden, dat die dag mee gaat.

Is uw hond niet sociaal genoeg om met een groep het bos in te gaan?

Dan kunt u kiezen voor de individuele wandeling; Ik kom uw hond thuis ophalen en ga een half uur alleen met hem/haar in het bos wandelen. Uw hond gaat dan voor of na de groepswandeling het bos in. De tijd is dus afhankelijk van het aantal honden met de groepswandeling. Mijn ervaring leert me dat het mij vaak lukt om de hond zo sociaal te krijgen, dat ze gewoon mee kunnen met de groepswandeling. Dit alles gebeurt natuurlijk in overleg met u: Ik ga niet zomaar uw hond bij de andere honden gooien.

Kan uw hond niet meer zo ver of is een blokje om meer dan genoeg (in verband met een blessure, operatie of ouderdom bijvoorbeeld)?

Dan kunt u kiezen voor de wandeling in de omgeving; Ik laat dan uw hond een half uur uit in de omgeving waar u woont. Dit gebeurt voor of na de groepswandeling en is dus afhankelijk van het aantal honden met de groepswandeling.

Gaat u een dagje weg en u wilt dat uw hond huiselijk opgevangen wordt?

Dan kun u kiezen voor de dagopvang; Uw hond komt dan bij mij in huis. In mijn gezin van mijn man en 2 kinderen (beiden ouder dan 10 jaar) en mijn eigen 2 teefjes.

U kunt uw hond ’s morgen tussen 8.00u en 9.00u brengen en ’s avonds tussen 18.00u en 19.00u halen. Uw hond gaat dan mee met de groepswandeling of, als dat niet mogelijk is, wordt hij/zij een half uur in de buurt uitgelaten. Als er een maaltijd gegeven moet worden, dan graag zijn/haar eigen brokken mee geven.

Gaat u meerdere daagjes weg en u wilt dat uw hond huiselijk opgevangen wordt?

Dan kunt u kiezen voor de dag + nachtopvang; Uw hond komt dan bij mij in huis. In mijn gezin van mijn man en 2 kinderen (beiden ouder dan 10 jaar) en mijn eigen 2 teefjes.

U kunt uw hond ’s morgens tussen 8.00u en 9.00u brengen en de volgende dag tussen 8.00u en 9.00u halen. Uw hond gaat dan mee met de groepswandeling of, als dat niet mogelijk is, wordt hij/zij een half uur in de buurt uitgelaten. Voor de maaltijd graag zijn/haar eigen brokken mee geven.

Wilt u meer informatie? Neem dan contact op via: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. of via het contactformulier